Catering Pot O Foer

Omdat koken nog steeds in ons bloed zit en we de groeiende vraag naar onze spécialiteiten niet meer konden ontkennen besloten we onze tweede zaak, Pot O Foer, volledig over de culinaire cooking-boeg te gooien.

Pot O Foer is ondertussen uitgegroeid tot een begrip aan de West- en Midden kust voor culinair genieten op verplaatsing. Recepties, Walking dinners, Buffetten, Banketten….

Wij zijn gekend voor onze verfijnde hapjes en heerlijke gerechten met een trendy twist qua presentatie.

Catering voor al uw bedrijfs- of privé feesten met een food-beleving op hoger niveau.
Communies, trouwfeest, familiefeest, bbq, paella-avond, …..

U kiest uw feest volledig à la carte en hierdoor volledig uniek en naar uw wens en budget. U kiest dus zelf voor een all-in service of enkel levering ter plaatse.

Indien u graag een offerte ontvangt van ons gelieve dan zo gedetailleerd mogelijk te zijn, u kiest zelf uit onze lijsten de gerechten die u wenst voor uw feest en uw formule. Op deze manier krijgen we een goed beeld van uw wensen en zullen wij ook ons uiterste best doen om uw hoogste verwachtingen in te lossen.

Vermeld of beschrijf de locatie van het evenement, welke voorzieningen er ter plaatse zijn zonodig wij weten welke materialen wij allemaal zelf moeten meebrengen. Ook belangrijke informatie voor ons zijn de gelegenheid, de datum, het beginuur en de duur vh feest, het aantal gasten, uw contactgegevens, de verwachtingen van uzelf en het budget dat u voorziet per persoon dit al dan niet met of zonder dranken en bediening door ons.

Omdat wij iedere offerte apart en met zorg en aandacht uitwerken kan het soms wat langer duren tegen dat u uw offerte ontvangt doch doen wij ons uiterste best om u deze zo snel mogelijk te bezorgen.

Uw feest ligt pas vast na wederzijdse schriftelijke confirmatie, daar wij soms veel aanvragen hebben voor dezelfde periode is het aan te raden niet te lang te wachten om bepaalde data vast te leggen. First come, first served. 

Personeelskost per uur, per werkend persoon bedraagd € 30.00

Leveringskosten: 0,85 euro/km, centrum Veurne gratis.