Buffet

Koud Buffet

Bij een Buffet schuiven uw gasten aan en bedienen zichzelf aan het buffet. De gerechten worden geserveerd op grote schotels en plateaus. 
U stelt uw BUFFET  zelf samen uit onderstaande lijst en hierop maken wij voor u een geschikte offerte.

Personeelskost per uur, per werkend persoon bedraagt € 30.00

Leveringskosten: 0,85 euro/km, centrum Veurne gratis.

VIS
Zalm bellevue (gestoomde zalm mooi gegarneerd, klassieker)
Huisgerookte zalm C-Smoked met rode ui en peterselie
Gravad Lax , gemarineerde zalm met dille en peper
Gravad Lax, gemarineerde zalm met rode biet met peper
Assortiment gerookte vissoorten met mierikswortelsaus
Tomaat garnaal
Opgevulde perzik met tonijnsalade
Gegrilde tonijn met rucolla en zongedroogde tomaatjes
Opgevulde eitjes met krabsalade
Assortiment van scampi, langoustines of gamba’s
Gestoomde tongrolletjes
Terinne van zalm of rivierkreeftjes of st.jacobsmosselen
Koningsgarnalen
Oesterbuffet
VLEES
Carpaccio van rund met basilicum en parmezaan
Pate van het seizoen met zijn garnituur
Preskop volgens traditioneel recept
Veurns potjesvlees "Potje Paté"
Hamrolletjes met asperges
Pastrami salade met lenteui, zongedroogde tomaatjes en parmezaan
Vitello tonato , flinterdunne kalfslapjes met tonijnsausje
Serrano ham met meloen
Parmaham met mozzarella en basilicum
Breughel assortiment van charcuterie
Tomaat Mozzarella
….

 

Groentenbuffet naar keuze
Aardappelsalade
Pastasalade
Assortiment broodjes