Bij een Banket of Seated dinner kiest u voor een klassiek zittend etentje. De gerechten worden geserveerd in normale porties en aan tafel bediend aan uw gasten. 

U stelt uw menu zelf samen uit onderstaande lijst en hierop maken wij voor u een geschikte offerte.

Personeelskost per uur, per werkend persoon bedraagt € 30.00

Leveringskosten: 0,85 euro/km, centrum Veurne gratis.

BANKET VOORGERECHTEN
Garnaalcocktail            
Tomaat met grijze Noordzee garnalen      
Huisgerookte zalm, dilledressing en croutons     
Zotte salade, kreeft, foie gras, St.Jacobsnoot en garnalen   
Salade C-Fish , huisgerookte zalm, rivierpaling en foie gras   
Salade Pot O Foer, gerookte eendenborst, foie gras en Parma  
Duo van gegrilde zalm en tonijn ‘mi-cuit’     
Tartaar van rauwe en huisgerookte zalm met tzaziki    
Torentje van foie gras en carpaccio van St.Jacosnoten   
Visterrine van het huis met mierikswortelsausje    
Carpaccio van rund met balsamicocrème en rucola    
Carpaccio van hert met truffelessence en  notenbrood (wildseizoen)   
Vitello Tonato, fijne kalfsneetjes met tonijnsausje    
Tomaat Coeur De Boeuf met mozzarella en parmaham   
Huisgemaakte terrine van foie gras met gelei van porto   
Duo van wildpaté met compote van vijgen(wildseizoen)     
Parmaham met carpaccio van meloen                                                                         Carpaccio van tomaat met pesto, rucola en olijfolie Vegi
 
BANKET SOEPEN
Rijkelijk gevulde huisgemaakte vissoep      
Feestelijke kreeftenbisque met cognac en vleugje room   
Fluweelzachte bisque van Nieuwpoortse garnalen    
Pompoenroomsoep met koningsgarnalen    
Witloofroomsoepje met croutons     
Tomatenroomsoep met balletjes      
Vélouté van kip en scampi   
 
BANKET HOOFDGERECHT  
Bouillabaisse met Noordzeevis  
Waterzooi van Noordzeevis met groentenjullienne      
Blanquette van kabeljauw, zalm, mosseltjes en St.Jacobsnootjes  
Kabeljauwhaas met  kruidenkorst en garnaalsausje 
Grietfilet met zuiderse ratatouille en basilicumolie 
Gestoomde pladijsfilet met  saffraansausje en garnalen   
Scampi diabolique of lookroom of pesto 
Tongrolletjes witte wijnsaus, Ostendaise of kreeftensaus 
Eendenborstfilet, bosvruchtensaus of sinaasappelsaus  
Geconfijte varkenswang met mosterdsausje 
Gebakken parelhoen met risotto 
Lamsfilet met lentegroenten en bordelaisesaus 
Gevulde kalkoenrollade, champignonsaus of pepersaus  
Haasje van Poldervarken, graanmosterdsaus of dragonsaus 
Parelhoenfilet, Calvadossausje en appelblokjes                                                                     Ravioli van champignons met truffelsausje V                                                                         Ravioli geitenkaas, pesto , olijfolie V  

BANKET DESSERT 
Mousse van pure Belgische chocolade ‘classic meets trendy’ 
Tiramisu met advokaat en speculoos 
Tiramisu met rode vruchten 
Panna Cotta Modern, balsamico-vanille of duo chocolade of rode vruchten 
Bavarois New Style seizoensfruit 
Crème Brulée ‘lavendel’ 
Crème van speculoos met zijn crumble