Warm buffet

Verfijnd gepresenteerd in chafing-dishes die het eten warm houden. Warme gerechten worden warm aangeleverd.

U stelt uw BUFFET zelf samen uit onderstaande lijst en hierop maken wij voor u een geschikte offerte.

Wij bieden een ruime keuze aan van verschillende gerechten die wij op deze manier kunnen serveren en die tijdens de duur van het buffet hun kwaliteit behouden.

 
VIS
Vol au vent van Noordzeevis
Duo van Atlantische zalmfilet en tongrolletjes
Kabeljauwhaasje Ostendaise
Blanquette van kabeljauw en zalm
Indische curry met kabeljauw, gamba en peultjes
Tongrolletjes met Nantuasaus
Tongrolletjes met witte wijnsaus
Grietfilet met risotto van boschampignons
Waterzooi van Noordzeevis
Scampi in curry-saffraansaus
Scampi in Ricard-roomsaus
Zeeduivel in supèmesaus
Zeeduivel in preiroomsaus
....
 
VLEES 
Stoofpotje van piepkuiken en Mechelse asperges (seizoen)
Vol au vent van de Chef AANRADER
Vlaams stoofvlees met Blauwe Chimay
Varkenswangetjes met Orval
Parelhoenfilet met Calvadossaus
Parelhoenfilet met rodewijnsaus
Ragout van hertenkalf met ui, wortel, champignons en spekjes AANRADER WINTER
Kalfsblanquette met fijne julienne van groentjes
Balletjes in tomatensaus met champignons
Kipfilet met huisgemaakte currysaus of champignonsaus
Kwartels met honingsaus Miel De Palm
Wokschotel van hoevekip en Indische curry (niet pikant)
Gekonfijte eendenbout in sinaasappelsaus
Konijnenbil in sausje van Boetelingbier
Kalkoenrollade met saus naar keuze (champignon, peper, kiproom...)
Mini Jamboneau met mosterdsaus

....


Bijpassende warme en/of koude groenten en aardappelbereidingen.
Verse huisgemaakte hoevepuree
Diverse kruidenpuree’s EN groentenpuree’s
Krokant gebakken röstii-aardappelen
Krokant gebakken hertoginnenaardappelen (pommes-duchesse)
Belgische frietjes
Krokant gebakken kroketjes of aardappelbolletjes
Aardappelgratin (Gratin Dauphinois)
Aardappelgratin met groenten en/of spekjes