Bouillabaisse & Kreeft

 

Bouillabaisse met Noordzeevis €18.50 pp
4 soorten verse visfilet, gamba, scampi, garnalen, Parmezaanse kaas, looktoast en verse huisgemaakte rouille

 

Bouillabaisse met Noordzeevis ROYALE € 28.50 pp
4 soorten verse visfilet, gamba, scampi, garnalen, 1/2 kreeft, Parmezaanse kaas, looktoast en verse huisgemaakte rouille

U krijgt de gegaarde vis, de vissoep en alle garnituren apart mee. U hoeft enkel de vissoep aan de kook te brengen en hierin op een zacht vuurtje de vis laten warmen. Garnituren zoals de looktoasten, verse huisgemaakte rouille, grijze garnalen en parmezaanse kaas dient u enkel op tafel te zetten, hieraan bedienen uw gasten zichzelf.

 
CANADESE KREEFTEN VAN +/- 500 G EN +/- 1 KG
KOUD: dagprijs + € 5.00 per kreeft voor bereiding*
Kreeft Belle-Vue - klassieker van formaat
tomaat-rauwkost-sla-eitjes-komkommer-cocktailsaus
 
WARM: dagprijs + € 6.00 per kreeft voor bereiding
Kreeft ‘Chef’ champignons - lookboter - zeekraal
KREEFT CHORIZOSAUS onze absolute favoriet!
Kreeft ‘Thermidor’ mosterd - kaas - room
Kreeft à l’ amoricaine kreeftensaus - tomatenblokjes
Kreeft ‘Maison’ boschampignonroomsaus - truffel ** **(bereiding € 8.00 ipv € 6.00/kreeft)
 
Garnituur pasta of rijst + € 3.00 pp