Eindejaarsmenu's

- Alle Menu’s enkel verkrijgbaar tijdens de feestdagen & PER / VANAF 2 personen
- Aan de menu’s zijn geen wijzigingen mogelijk
- Gerechten uit de menu’s zijn niet apart verkrijgbaar

 

INFO:
4 gangen = hapjes + voorgerecht + hoofdgerecht + dessert
5 gangen = hapjes + voorgerecht + soep + hoofdgerecht + dessert

 

BUTCHERSMENU
€ 45.00 pp (4 gangen)
€ 50.00 pp (5 gangen)
Drie hapjes per persoon
**
Witloof tarte tatin - parelhoen - foie gras sausje
**
Consommé van eekhoorntjesbrood - geconfijt everzwijn
**
Sauté van ree - peper - spek - wintergroentjes - aardappelgratin - truffel
**
Witte chocolade - praliné - caramel - nootjes
***
 
FISHERSMENU
€ 45.00 pp (4 gangen)
€ 50.00 pp (5 gangen)
Drie hapjes per persoon
**
Gegratineerd visserstaartje

schelvis-leng-mosselen-garnalen-coquilles

**
Saffraansoep mosselen-kokkels
**
Kabeljauwhaas - kruidenkorst - huisgerookte zalm - wintergroentjes - aardappeltaartjes
**
Witte chocolade - praliné - caramel - nootjes
***

 

LOBSTERMENU 
€ 55.00 pp (4 gangen)
€ 60.00 pp (5 gangen)
Drie hapjes per persoon
**
Gegratineerde halve kreeft - chorizosaus
**
Romige bisque van wilde kreeft en Noordzee garnalen
**
Kreeft - boschampignons - truffel - tagliatelli
**
Witte chocolade - praliné - caramel - nootjes
***
voorgerecht: 1 kreeft +/- 500g /2pers     hoofdgerecht: 1 kreeft +/- 700g /2pers