Hoofdgerechten

ENKEL BESCHIKBAAR TIJDENS DECEMBER EN JANUARI 2018-2019

 

Vispan - kreeftensaus of witte wijnsaus € 11.00
Rivierpaling van de Chef OF in ’t groen € 22.50

--------------------------------------------------------------------------

Blanquette- kabeljauw - zalm - mosselen - St.-Jacobsnootjes ** € 18.75
Kabeljauwhaas - kruidenkorst - mousselinesaus** € 22.75
Zeetongrolletjes - scampi - kruidensaus ** € 21.50
Gevulde pladijsfilet - langoustinestaart - amoricainesaus ** € 21.50
Gevulde jonge grietfilet - grijze garnalen - blanke botersaus ** € 22.75

 

Parelhoensuprème - calvados - appeltjes** € 21.50
Varkenswangetjes - rode wijn - sjalot - spekjes** € 19.50
Geconfijt kalkoenhammetje - champignonsaus of pepersaus ** € 19.50
**al deze gerechten zijn met assortiment warme groenten en pommes duchesse (vis) of aardappelgratin (vlees)

-----------------------------------------------------------------------

Tortellini ricotta - spinazie Vegi € 16.50
Tortellini ricotta - mozarella - zongedroogde tomaatjes Vegi € 16.50

 

GARNITUREN
Hoevepuree (per halve kg) € 3.50/½kg
Aardappelgratin dauphinois natuur € 10.00/kg
Truffelgratin TOPPER € 12.00/kg
Pommes duchesse € 9.00/kg
Koude groenten schotel € 4.00 pp
Warme groentenassortiment € 6.00 pp
Aardappelsalade tartaarsaus € 9.00 /kg
Pastasalade € 9.00 /kg