Hoofdgerechten

ENKEL BESCHIKBAAR TIJDENS FEESTPERIODE 2019-2020

 

Vispan - garnaalsaus of witte wijnsaus € 13.00
Rivierpaling gebakken Chefstyle OF in ’t groen € 22.50

--------------------------------------------------------------------------

**al deze gerechten zijn met assortiment warme groenten en pommes duchesse (vis) of aardappelgratin (vlees)
Blanquette- kabeljauw - zalm - mosselen - St.-Jacobsnootjes ** € 20.00
Kabeljauwhaas - kruidenkorst - mousselinesaus** € 26.00
Zeetongrolletjes - gamba - Ostendaise ** € 21.50
Gebakken tarbotmoot - dijonaise ** € 24.50
Gevulde zeeduivelfilet - basilicum - ganda - tapenade tomaat ** € 23.50

 

Reesauté - peperwildsaus - girolles** € 21.50
Varkenswangetjes - rode wijn - sjalot ** € 19.50
Geconfijt kalkoenhammetje - poivrade - zilverui - spek ** € 19.50
**al deze gerechten zijn met assortiment warme groenten en pommes duchesse (vis) of aardappelgratin (vlees)

-----------------------------------------------------------------------

Tortellini ricotta - spinazie Vegi € 16.50
Ravioli gegrilde groentjes - courgette Vegi € 16.50
Ravioli boschampignons - truffel Vegi € 18.50

 

GARNITUREN
Hoevepuree (per halve kg) € 3.50/½kg
Aardappelgratin dauphinois natuur € 10.00/kg
Truffelgratin TOPPER € 12.00/kg
Pommes duchesse € 9.00/kg
Koude groenten schotel € 4.00 pp
Warme groentenassortiment € 6.00 pp
Aardappelsalade tartaarsaus € 9.00 /kg
Pastasalade € 9.00 /kg