Hoofdgerechten

ENKEL BESCHIKBAAR TIJDENS DECEMBER EN JANUARI 2017-2018

Rijkelijk gevulde vispan met kreeftensaus of witte wijnsaus €11.00

Blanquette van kabeljauw, zalm, mosselen en St.-Jacobsnootjes €17.50 **

Lenghaas in een jasje van gerookt spek hollandaisesausje €21.95 **

St.-Jacobsnoten omwikkeld met zeetongfilet en garnaalsaus €22.95 **

Gebakken grietfilet met dijonaisesausje €20.95 **

Stoofpotje van hertenkalf met boschampignons €18.95 **

Varkenswangetjes met Malbec sausje met sjalot €17.95 **

Roti Royal van kalkoen met champignonsaus of pepersaus €18.50 **

** al deze gerechten zijn met warme groenten en pommes duchesse(vis) of kroketten(vlees)

Tortellini ricotta spinazie Vegi €16.50

Tortellini ricotta, mozarella en zongedroogde tomaatjes Vegi €16.50

-> Gratin Dauphinois (aardappelgratin) ipv de kroketten is € 1.25 pp meerprijs

Garnituren

Hoevepuree € 3.50/½kg

Gratin dauphinois € 10.00/kg

Truffelgratin nieuw € 12.00/kg

Aardappelkroketten € 0.25 /st

Pommes duchesse € 9.00 /kg

Koude groenten € 4.00 pp

Warme groenten nieuw € 5.00 pp

Aardappelsalade € 9.00 /kg

Pastasalade € 9.00 /kg