Trendy Voorgerecht Bowls

BOWLS 2020
Lekkere voorgerechten geserveerd in trendy bowls €10.50 pp

 

  • Huisgerookte zalm, rode ui, peterselie, limoen
  • Gemarineerde zalm, mosterd, dille, gepekelde ui (afwisselend nav seizoen)
  • Sashimi van rauwe zalm, inktvismayonaise, sesam, soya
  • Sashimi van rauwe zalm, korianderolie, soja, wasabimayonaise
  • Tataki van tonijn, zoete pepermayonaise, tomatencompote
  • Sashimi van tonijn, sesam-soy, wakamé zeewier
  • Tiradito van witvis, citrus, komkommer
  • Garnaalcocktail -classic with a twist-, veldsla, mimosa ei, brunoise komkommer
  • Tartaar rund, rode biet, parmezaan
  • Vitello tonato, flinterdun kalfsvlees, tonijnsaus, bonitotonijn, cantabrische anjovis, kappers

 

TATAKI: vis of vlees, kort aangekleurd aan de buitenkant, rauw binnenin, plakjes van max. 0.5cm
SASHIMI: rauwe plakjes vis van max. 0.5 cm, typische Japanse visbereiding 
TIRADITO: Peruaanse benaming van "sashimi", iets dunner & meestal met citrustinten of "tijgermelk" 
CEVICHE: dunne sneetjes rauwe vis, altijd met citrussap zodanig de vis "gaart" door de zuren