Huisgerookte Zalm C-Smoked

Wist je dat ....wij al sinds 2014 onze zalm in eigen huis roken en dit op beuken- en eikenhout schilfers gedurende 8u. Na 12u in een zachte pekel op basis van grof zeezout wordt de zalm gedroogd en gerookt in onze rookovens. Onze zalm heeft hierdoor een zacht gerookte smaak, is vast van structuur en bevat veel minder zout dan industriële zalm.

Onder het C-Smoked gamma hebben wij ook:

  • Huisgerookte forelfilets

Zacht gepekeld in een natte pekel met kruiden en specerijen. Vervolgens warmgerookt gedurende 10-15 minuten op laag vuur

  • Huisgerookte zalmstukken met kruiden (warmgerookt)

Zacht gepekeld in een natte pekel met kruiden en specerijen. Vervolgens warmgerookt gedurende 10-15 minuten op laag vuur

  • Salade van huisgerookte zalm

Salade met Noordzee kabeljauw en huisgerookte zalmsnippers met mayonaise

  • ZalmBurger  NIEUW

Burger op basis van verse zalm en Huisgerookte Zalm C-Smoked, met zalmkruiden 

  • Gemarineerde zalm met gin en verse tuinkruiden (Zomer)

Gemarineerd gedurende 2.5 dagen in heerlijk frisse marinade met verse kruiden

  • Gravad Lax met dille en grove zwarte peper (Winter)

Gravad-Lax (Graved Lax-Begraven zalm) gepekeld gedurende 24u in mix van grof zeezout, bloemsuiker, peper en dille

  • Gravad Lax met rodebiet en peper (Winter)

Gravad-Lax (Graved Lax-Begraven zalm) gepekeld gedurende 24u in mix van grof zeezout, bloemsuiker, peper en rode bietenpuree